Werkzaamheden

Hier vindt u enkele werkzaamheden die Autoservice Dieltjes verricht.

tim-mossholder-V37iTrYZz2E-unsplash

Onderhoud

Autoservice Dieltjes voert onderhoud uit aan alle merken auto´s van elk bouwjaar. Van klein onderhoud tot uitgebreide service en airco werkzaamheden. Daarbij wordt een uitgebreide controle uitgevoerd aan onder andere de distributieriem, remmen, aandrijving en de elektronica en wordt u er van op de hoogte gehouden als extra onderhoud gewenst is, geheel vrijblijvend uiteraard.

Reparatie

Storing, motorschade, schade aan de aandrijving of APK afgekeurd? Bij ons kunt u terecht met alle soorten schade. Met moderne uitleesapparatuur kunnen wij het probleem nauwkeurig bepalen. Voor de diagnose wordt altijd een vast tarief gerekend. Wij stellen een uitgebreide offerte op voor de reparatiewerkzaamheden en hierna kunt u vrijblijvend bepalen of u de auto laat repareren bij ons of niet.

IMG_8557
jaye-haych-h-I2SHeyf6Q-unsplash

Banden

Banden slijten en zijn op den duur aan vervanging toe. Autoservice Dieltjes kan deze banden voordelig inkopen waardoor u gegarandeerd bent van goede kwaliteit voor een scherpe prijs. De banden worden op de velg gemonteerd en gebalanceerd zodat u verzekerd bent van optimaal rijcomfort. Veilig en gemakkelijk. Hoeft u enkel zomer of winterbanden te wisselen dan wordt dit gedaan terwijl u wacht.

Restauratie

Autoservice Dieltjes is voortgekomen uit de oldtimerwereld. De mogelijkheid tot het reviseren van motoren, versnellingsbakken en onderdelen van oldtimers is er dan ook bij Autoservice Dieltjes. Met specialistisch gereedschap en een groot leveranciersnetwerk kunnen wij uw oldtimer voorzien van de beste reparties en revisies.

IMG_7790 2
IMG_8713

APK

Autoservice Dieltjes heeft nauw contact met verschillende onafhankelijke APK gerechtigde bedrijven. Hier kunt u uw auto laten keuren door een onafhankelijk bedrijf en eventuele reparaties uit laten uitvoeren bij Autoservice Dieltjes, uiteraard voor een afgesproken bedrag en altijd vrijblijvend.

Trekhaken

Bij Autoservice Dieltjes kunt u terecht voor het monteren van trekhaken voor bijna elk type auto. De elektronica wordt aangepast om een 7- of 13 polige stekker te kunnen plaatsen. Eventuele aanpassingen zoals het bijstellen van een achteruitrijcamera of parkeersensoren worden uitgevoerd als dit van toepassing is.

Sven_trekhaak
dpf-removal

DPF regeneratie

Moderne dieselmotoren maken gebruik van een DPF in het uitlaatsysteem. DPF staat voor Diesel Partikel Filter en voorkomt dat er fijnstof in de buitenlucht komt. Wanneer er enkel kortere stukken gereden worden kan het voorkomen dat het filter verstopt raakt waardoor de auto vermogen verliest, of er motorstoringen optreden. Bij Autoservice Dieltjes beschikken we over apparatuur waarmee we de meeste DPF’s kunnen ‘’regenereren’’. Wanneer de auto dit niet meer zelf kan wordt op deze manier een regeneratie geforceerd waardoor de DPF alsnog gereinigd wordt. Dit neemt vaak 30 minuten tot een uur in beslag. Ook bij eventuele APK afkeur van de emissies kan dit een uitkomst bieden.

Iets gezien wat u nodig heeft?

Vraag snel een offerte aan!