Custom Parts

Voor veel oldtimers is het moeilijk om aan specifieke onderdelen te komen. Vaak zijn onderdelen moeilijk leverbaar of moeten van ver komen waardoor het lang kan duren voordat deze bij u thuis zijn. Het kan daarom interessant zijn om deze onderdelen te laten ontwerpen door middel van een CAD tekening. Een CAD tekening is een digitale tekening waarmee onderdelen geprint kunnen worden op een 3D-printer. Ook kunnen deze tekeningen gebruikt worden door metaalbewerkers en kunnen zij door middel van deze tekening onderdelen produceren uit bijvoorbeeld staal, gietijzer, messing of koper.

Autoservice Dieltjes kan deze onderdelen voor u ontwerpen en eventueel produceren, of uitbesteden aan een van de vele partners. De wachttijd voor een onderdeel wordt hierdoor vaak veel korter en in sommige gevallen worden de onderdelen ook een stuk goedkoper.

Wilt u speciale onderdelen laten ontwerpen voor uw oldtimer? Dan kunt u bellen of een mail sturen naar Autoservice Dieltjes, of een offerte aanvragen.

Sven van Autoservice Dieltjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *